Диагностика

Диагностика

КОМПЛЕКСНА ДИАГНОСТИКА НА ВАШАТА АВТОМАТИЧНА ТРАНСМИСИЯ

Отстраняването на съществуващи проблеми с автоматичната скоростна кутия зависи от правилното ѝ диагностициране!

Разполагането с необходимата диагностична апаратура за сканиране за грешки в компютрите на автомобилите и експертния опит, са гаранция за правилния подход и съответно, насоченост за ремонт на трансмисията.

Нашите диагностични услуги включват следните проверки:

Сканиране за грешки в контролерите на вашата кола

Проверка на нивото и състоянието на маслото във вашата трансмисия

Проверка на нивото и състоянието на маслото в раздатъчната кутия и диференциалната течност, където е приложимо

Извършване на пътна проба с вашия автомобил за установяване на аномалиите в трансмисията:

Приплъзвания

Придърпвания

Аварийни режими

Качество на предавките

Прегряване на маслото /проблем с охладителната система/

При необходимост вашето превозно средство ще бъде качено на подемник, за да бъде проверено за течове, ниво и състояние/цвят на маслото, кабелни връзки, букси, кардани, полуоски, карета, и тампони на скоростна кутия и двигател.

Компютърна диагностика на автоматичната трансмисия

Съвременната диагностична апаратура на сервиза осигурява високо ниво на диагностика. Множество проблеми с трансмисията са предизвикани от съвременните високо-технологични компютърни системи, които управляват превозните средства. Компютърната диагностична услуга се извършва, за да се определи, дали електронен или механичен проблем са в основата на неправилното функциониране на вашата автоматична скоростна кутия.

Използване на скенер за извличане на кодове за грешки в компютърните системи е задължително, за определяне на вероятната причина за състоянието на автомобила. Желателно е всички компютърни системи в превозното средство, да се проверяват за кодове за неизправности, тъй като вероятни неизправности в различните системи могат да предизвикат проблеми с трансмисията.

След диагностиката нашият техник е в състояние да определи, дали даден електронен компонент или част, трябва да бъдат заменени и съответно да даде препоръка за отстраняването на проблемите. Нашият комплексен диагностичен подход осигурява възможно най-бързото завръщане на пътя на вашата кола или SUV, след необходимия ремонт.